Pelt 4 U is een groepje van 4 recreatiekoks die in hun vrije tijd graag van alles organiseren wat met koken te maken heeft. 

 

In 2014 stopten we met de lessen op woensdagavond; na 4 jaar (8 cycli van een half jaar, telkens met een thema) vonden we het tijd voor iets anders. Sommigen van ons gingen zwemmen op woensdagavond, anderen begonnen te lopen... want er kwam een avond in de week vrij voor andere hobby's.

 

In 2015 groeide de idee om met onze kookenergie iets te betekenen voor doelgroepen die we anders niet bereikten. Koken voor het goede doel was de rode draad, nu nog initiatieven zoeken waarvoor we zouden koken.

 

Het eerste project vond plaats in november 2016 nl. een feestmaal organiseren voor de inwoners van Valkenhof Overpelt. Om dit project te kunnen bekostigen, werd een kienavond en een spaghettislag georganiseerd. Op deze manier konden we de inwoners van Valkenhof een leuke Sinterklaasavond aanbieden, gevolgd door een feestmaal! De overschot van de opbrengsten werd geschonken aan de directie van Valkenhof, die er sport- en spelmateriaal mee aankochten.

 

In 2016 kwam er een nieuw initiatief op de proppen met een breakfast & swim een 2de initiatief in zwembad Dommelslag. De perfecte samenwerking tussen Dommelslag en Rest-eau-café resulteerde in een leuk samenwerkingsverband tot een ontbijt voor 120 personen, een aquafun-gedeelte onder leiding van Kim Geeroms en een 'muntjesslag' bij alle deelnemende handelaars van Overpelt en Neerpelt. Met enige fierheid konden we vzw Kietelt een leuke cheque overhandigen tijdens Music for Life!

2017 proberen we voor de perscussiegroep van Sint Oda opnieuw zoveel mogelijk eurootjes te verzamelen met een Kerstmutsenomloop en de verkoop van de 'Pelt4U-burger' op de Kerstmarkt in 't Pelterke.

2018 is het jaar van de Beers & Bites Quiz t.v.v. VOSP, een sportvereniging voor gehandicapten.

 

Ons werkgroepje bestaat uit Tasja Moelans, Marieke Brebels, Agnes Haels, Dirk Geysen en Rudy Loos.

Indien je ons wil contacteren, kan dat via pelt4u@gmail.com, of telefonisch op het nummer 0474/268 618 (Rudy Loos) of 0473/440 836 (Dirk Geysen).

 

 

 

  • Wix Facebook page

rekeningnummer Pelt4U: BE88 7360 1648 7741

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now