In 2022 organiseren we in het kader van de fusie Overpelt en Neerpelt een Dubbel Faut Ontmoeting gevolgd door een spetterend Faute Party in het cafetaria van de Neerpeltse Tennisclub. De drie tennisclubs in Pelt doen mee aan dit event; nl. Lindel (LRTC), Metallic Overpelt en NTC.

Hoe werkt het?

Je kunt je inschrijven voor een dubbel tennismatch (DD,DH of DG)en/of voor Padel. De bedoeling is dat je drie tennismatchen speelt , een op elke club en voor de Padel 2 padelmatchen op Metallic en NTC..

De speeldagen zijn 28 mei in het Lindel, 1 juni op de terreinen van Metallic en op 4 juni op de terreinen van NTC, gevolgd door een Faute Party in het cafetaria van NTC, aanvang 20.22 uur.

Gezien het feit dat LRTC maar 3 terreinen heeft zal heel waarschijnlijk ook op 29 mei 2022 gespeeld worden op de terreinen van LRTC.

 

Bij inschrijven ben je verzekerd van een gezellige tennisontmoeting bestaande uit drie tennismatchen en/of twee Padelmatchen en een spetterende Faute Party, inclusief Faute Hapjes. De drank moet jezelf betalen.

Het is een gezelligheidsontmoeting dus er wordt geen competitie gespeeld.

De bedoeling is dat je voor tennis en/of padel dubbel speelt tegen leden van elke deelnemende club.

Om het Faut te maken wordt er een speciaal reglement gebruikt die de spelers met meer ervaring cq punten handicaps geeft zodat er altijd een zo gelijk mogelijk speelveld is voor iedereen. Reglement Handicap

Niet-tennissers en niet-padellers mogen natuurlijk meedoen met de Faute Party en zijn uiteraard welkom op iedere club om hun favorieten aan te moedigen.

De totale opbrengst van de drie dagen en de Faute Party komt volledig ten goede aan de Klimroos.

De Klimroos is een Pelter dienstencentrum voor volwassen personen met een niet-aangeboren hersenletsel of fysieke handicap. 

Inschrijven kan via onderstaande link.

Tennistoernooi + Faute Party : 25 Euro per persoon (+16j) 

                                                    bijkomende reeks: 15 Euro per persoon                       

Tennistoernooi (-16j)              : 15 Euro per persoon

Faute Party (+16j)                   : 15 Euro per persoon (gelimiteerde kaarten beschikbaar)

Inschrijven?